Naziv: Ariston veš mašina aqaltis
Proizvodac: Ariston
Model: Aqaltis

CENA: Pozovite nas!
Bela tehnika Sara na lageru ima više modela proizvoda nego što je prikazala na svojoj web prezentaciji. U koliko tražite neki proizvod koga trenutno nema na našem web sajtu, predlažemmo da nas kontaktirate i proverite da li ga imamo na legeru ili proverite mogucnost porudžbine.
Mesto gde možete kupiti našu belu tehniku:

Ratka Mitrovica 93, Žarkovo, 11000 Beograd
011/239-1316 i 061/720-1861

Karakteristike proizvoda - Ariston veš mašina aqaltis

Zapremina

  • Perite odeću sa Ariston Aqualtis veš mašinom sa frontalnim punjenjem koja može da primi 8,5kg i da prikaže trenutnu težinu na LCD displeju.


Programi za pranje

  • Aqualtis poseduje 11 programa za pranje koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za pranje Vašeg veša (pamuk, veš u boji, osetljiv veš, brzo pranje, pamuk sa predpranjem, sintetika, svila, vuna... )


Programske opcije

  • Poseduje opcije za super pranje, lako peglanje, dodatno ispiranje i pranje polovično pune mašine.


Parcijalni programi

  • Poseduje 5 parcijalnih programa: ispiranje i centrifuga, samo centrifuga i drenaža
Visoke performanse

  • Isporučuje neverovatne performanse sa 1400 obrtaja u minuti pri radu centrifuge, super tih trobrzinski motor, tajmer 0-24h, zaštitu za decu


Štedi struju i vodu

  • Ova mašina za pranje i sušenje veša ima ocenu od 5 zvezdica za uštedu u vodi i 2.5 zvezdica za uštedu električne energije.
* Uz doplatu kupca, Sara bela tehnika vrši dostavu robe na teritoriji cele Srbije putem brze pošte.** Sara bela tehnika se trudi da bude što preciznija u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Sve informacije možete potvrditi putem telefona: 011/239-1316